Ãœlkemiz 500 Milyar $'a yaklaÅŸan Dış Ticaret Hacmi ile en geliÅŸmiÅŸ 20 ülke arasında yer almakta  olup  her geçen  gün  bu  rakamlarda artış  gözlenmektedir.

  Dış Ticaret zincirinde bürokratik halka olarak önemli bir  yere  sahip  olan  Gümrük  MüşavirliÄŸi  sektörü de  bu paralelde  Ã¶nem  kazanmaktadır.

  25 yılı aÅŸan tecrübemizle birlikte; entegre bilgisayar sistemi ile  gümrükleme  iÅŸlemlerinizin  her  aÅŸamada  takibi kolaylıkla yapılabilmekte, gümrük veri iÅŸleme sistemi ile on-line baÄŸlantı  sayesinde  kendi  ofisimizden  iÅŸlemler anlık olarak  takip  edilip  görülmekte  ve  uzman  personelimizle  son  derece  hızlı  bir  ÅŸekilde  sonuçlandırılıp gümrükleme  iÅŸlemlerinin  her  aÅŸamasında  müşterilerimiz  bilgilendirilmektedir.

  Bölgemizde mevcut tüm gümrük idarelerinden gümrükleme iÅŸlemleri takip edilmekte olup, talep etmeniz  halinde Ä°stanbul (her iki yaka) ve çevre gümrük  idarelerinden de  gümrükleme  iÅŸlemlerinize  aracılık  yapılmaktadır.

  Gümrükleme ve Dış Ticaret çözümlerinin yanı sıra, talep eden müşterilerimizin  Devlet KuruluÅŸlarından  alınması gereken; TeÅŸvik Belgesi, Kontrol Belgesi, Ä°ÅžGÃœM, Ön Ä°zin Belgeleri, vb. tüm belge alımı ve takibi gerçekleÅŸtirilmektedir.

  Hizmet kalitesinin öneminin tüm ekibimizce benimsenmiÅŸ olduÄŸu ÅŸirketimizde  müşterilerimizden  gelen  Ã§alışma sistem  taleplerine uygun  her  türlü  modelde  Ã§alışabileceÄŸimizi  belirtmekten  mutluluk duymaktayız.

Ä°ZMÄ°R MERKEZ

Adres     : 1469 Sokak No:99 Gar Apart. Kat 2 Daire 2 35220 Alsancak
Telefon  : 0.232. 464 9900
Fax        : 0.232. 464 1894
E-Mail    : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Copyright © 2013 Yiğit Gümrük Müşavirliği Ltd.Şti. Tüm hakları saklıdır. Designed by DataQlik